Nagyot küzdött a Csenger, de ezért nem járt pont

Akt.:
A nyírbátori csapat bajnokságot nyert a harmadik vonalban
A nyírbátori csapat bajnokságot nyert a harmadik vonalban - © Fotó: tudósítónktól
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Nyírbátor nyerte az első ízben kiírt regionális bajnokságot.


A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata ezúttal „kihagyta” az A csoport aktuális fordulóját, pénteken, a Ferencváros ellen esedékes idegenbeli fellépéssel folytatja szereplését.

Ugyanakkor az NB II. Keleti csoport felsőházi rájátszásában érdekelt Csenger tovább gyűrte az ipart. Méghozzá a Berettyóújfalu II. vendégeként. A szatmáriak még nem szereztek pontot a szezon eme periódusában (három pontjukat az alapszakaszban elért helyezésükkel hozták magukkal…), ez most sem sikerült. Noha Pankotai István góljával még ők vezettek, minderre a hajdúságiak hárommal válaszoltak, és bár a Gaál Krisztián mindjárt a második félidő elején betalált, reményt táplálva az egyenlítésre, többre nem futotta a felettébb tartalékos, nagyot küzdő látogatók erejéből.

A sportág harmadik vonalában, vagyis az első alkalommal kiírt regionális küzdelemsorozatban az utolsó kört rendezték, ahol a Nyírbátor végérvényesen bezsebelte a bajnoki címet. A Baksa Csaba vezényelte nyírségiek a zárómérkőzésen annak rendje és módja szerint érvényesítették a papírformát, alaposan elkalapálva a sereghajtó Nyírkarászt. A második helyet a Mád, a harmadikat a Miskolci EAFC szerezte meg.

KT
Futsal

NB I., A csoport, 3. forduló

Eredmények: Berettyóújfalu–DEAC 4–0, Dunaferr–Ferencváros 2–2. Szabadnapos: Nyírgyulaj.

A csoport állása: 1. Berettyóújfalu 15 pont, 2. Dunaferr 8, 3. DEAC 4, 4. Nyírgyulaj 3 (3–5, 5. Ferencváros 3 (8–11).

NB II., Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 4. forduló

Berettyóújfalu II.–Csenger Futsal 3–2 (3–1)

Berettyóújfalu, 100 néző, v.: Katona B., Nagy L.

Csenger: Juhász S. – Pankotai I., Balogh Á., Gaál K., Bodó R. Csere: Katona P., Osváth S., Szilágyi L. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Tóth S. 2, Nagy I., illetve Pankotai I., Gaál K.

További eredmények: Kazincbarcikai Ördögök–Dunakeszi 6–4, Kincsem Lovaspark–Rubeola Csömör 6–5

Az állás: 1. Rubeola Csömör 16 pont, 2. Kazincbarcikai Ördögök 13, 3. Kincsem Lovaspark 11, 4. Dunakeszi 8, 5. Berettyóújfalu 7, 6. Csenger 3.
Regionális bajnokság, 26. forduló: Nyírbátor–Nyírkarász 7–0, Debrecei EAC–Cigánd 4–4, Futsal Nyíregyháza–Gyulaháza 6–8, Hajdúnánás–Levelek 5–7. A Mád–Nagycserkesz mérkőzés elmaradt.

Az állás: 1. Nyírbátor 57 pont, 2. Mád 51, MEAFC 39, 4. Futsal Nyíregyháza 35, 5. DEAC 34, 6. DSI-SI 33, 7. Cigánd 28 (116–94), 8. Levelek 29 (100–115), 9. Gyulaháza 25, 10. Nagycserkesz 24, 11. Hajdúnánás 20, 12. Nyírkarász 3. A Tarpa visszalépett.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés