Négy gól sem ért pontot a Sényőnek

A kék mezes sényőiek hiába jutottak el négy gólig
A kék mezes sényőiek hiába jutottak el négy gólig - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátor, Sényő – A Sényő és a Nyírbátor gólgazdag meccsen szenvedett vereséget.


Az NB III. utolsó őszi fordulójában (ami már tavaszról előrehozott kör) a Sényőnek és a Nyírbátornak is az volt a célja, hogy pontszerzéssel örvendeztesse meg a szurkolóit. Előzetesen az előbbinek volt nagyobb a realitása, hiszen az újonc a bajnokságban a tabella alsó felében tanyázó Gyöngyöst fogadta, míg a Bátor az élmezőnyhöz tartozó Füzesgyarmatot látta vendégül.

Most nem ment a Bátornak

Nyírbátorban jó iramú és színvonalas játékkal telt el az első negyvenöt perc, a vendégek többet birtokolták a labdát, de a félidő végén mégis hazai támadásokat megkontrázva szerezték meg a megnyugtató kétgólos előnyt. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, de egy kétméteres leshelyzetből indult támadás végén a vendégek végleg eldöntötték a találkozót. A sok sebből vérző Nyírbátor a sérült cserék bevetésével most nem volt méltó ellenfele a jó erőkből álló Füzesgyarmatnak.

A sényői szurkolók régen láthattak olyat, hogy a vendégek ötször jutottak el kapujukig és abból öt gólt szereztek.

A győzelemre is volt esély

Ehhez még a hazai játékosok is hozzájárultak, mert többször ők indították a vendégeket. Pozitívum, hogy a Sényő nem adta fel, végig támadott, aztán a második félidőben a megszilárdított védelem mellett az ellenfél nem jutott el a kapujáig, ők pedig még kétszer mattolni tudták a gyöngyösieket, és még ezeken kívül is számtalan lehetőségük lett volna. A döntetlenre, de akár a győzelemre is lett volna esélye az újoncnak, de el kell ismerni, az első félidőbeli teljesítménye alapján nem érdemeltek pontot. A hazai szurkolók tapssal köszönték meg az egész éves teljesítményt.

KM


Sényő-Carnifex vs. Gyöngyös
Nyírbátor, Sényő - A Nyírbátor is hazai pályán szenvedett vereséget, és egyben fejezte be a naptári évet. Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 16. forduló Sényő-Carnifex-Gyöngyös 4-5 (2-5) Sényő, 300 néző, v.: Fekete (Köteles, Dobos). Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Lakatos L., Phrakonkham, Ha...Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés