Nem érte be egy mobillal – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018.szeptember 11-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves nyírvasvári lakos ellen. A férfi 2018. szeptember 11-én betört egy nyírbátori mobiltelefon-kereskedésbe, ahonnan négy darab készüléket tulajdonított el. Az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján a rendőrök rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták a feltételezett tettest. Az egyenruhások a lopott mobiltelefonokat a 18 éves férfi párnája alatt elrejtve megtalálták és lefoglalták. A rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság járőrei 2018. szeptember 11-én Kékcsén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, ellene a Kisvárdai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés