Nyírbátori FC – Azért érződött a meccshiány

Reznek Donát (jobbra) góljával ért véget a nyírbátoriak számára a bajnokság
Reznek Donát (jobbra) góljával ért véget a nyírbátoriak számára a bajnokság - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A jászberényi első félidőben helyzeteket hibázott a Nyírbátori FC, szünet után pedig gólokat ajándékozott az ellenfélnek.

Úgy veszített 3–1-re az NB III utolsó, vasárnapi fordulójában, hogy akár nyerhetett is volna Jászberényben. Mindenesetre az eredmény nem osztott, nem szorzott, hiszen a bajnokságot végül hét nyeretlenül megvívott mérkőzéssel záró bátoriak az utolsó forduló előtt már biztosították bennmaradásukat, és végül a 11. helyen zárták a Keleti csoport küzdelemsorozatát.

– Nem játszottunk rosszul, sőt a játékunk arra a színvonalra emlékeztetett, mint akkor sikeres időszakunkat éltük – mondta Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak játékos-edzője. – Pedig különböző okok miatt hat alapemberünk, Kinczel Ervin, Hornyák Marcell, Lakatos László, Illés Gyula, Szabó Roland és Sipos Tamás is hiányzott, ám a helyükre kerülők a meccs jelentősebb részében meg tudtak birkózni a feladattal, de egyeseken azért érződött a meccshiány. Sajnos három gólt szinte odaajándékoztunk az ellenfélnek a második félidőben, holott az első negyvenöt percet követően el kellett volna döntenünk a mérkőzés sorsát, annyi helyzetünk volt. Kemény bajnokságon, nagy menetelésen vagyunk túl, jól jön a pihenés, amit a vasárnapi mérkőzést követően már meg is kezdtek a játékosok.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés