Nyírbátori FC – Gólnélküli iksz a második helyezett ellen

Akt.:
Nyírbátori FC – Gólnélküli iksz a második helyezett ellen
© Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátor – A nyírbátoriak hibázták el a meccslabdát a hazai mérkőzésükön.

Két, egymásból jól felkészült csapat férfias küzdelmével telt el az első játtékrész a szombati nyírbátori NB III-as összecsapáson. Az ígéretesebb gólhelyzetek alapján előnnyel kellett volna a hazaiaknak az öltözőbe vonulniuk, de az eredményjelző makacsuk ikszet mutatott.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, folyamatos játék nem nagyon alakult ki, mivel a futballisták inkább egymással foglalkoztak. A meccslabdát a Nyírbátor hagyta ki, de emberelőnyben sem sikerült legalább egyszer az ellenfél kapujába juttatnia a labdát. Az majd a végelszámolásnál derül ki, hogy ez az egy megszerzett, vagy elvesztett két pont mire is lesz elég.

NB III: Keleti csoport, 27. forduló

Nyírbátori FC–ESMTK 0–0

Nyírbátor, 150 néző, v.: Újhelyi.

Nyírbátor: Vasas G. – Benkő B., Fekete T., Tóth M., Bagi Á., Reznek, Müller Zs. (Fenyőfalvi, 75.), Szabó R. (Bíró D., 75.), Csernák, Terdik, Roszel (Pálinkás G., 80.). Edző: Ambrusz Árpád.

ESMTK: Bonica – Privigyei, Tóbiás Zs., Bányai, Mohácsik (Mészáros R., 78.), Horváth L. (Nicsenko, 87.), Slezák (Lázár B., 55.), Soós B., Madarász B., Pölöskei P., Markovics. Edző: Turi Zoltán.

Kiállítva: Mészáros R. (reklamálásért, 86.). Jó: Benkő B., Bagi Á., Reznek, Roszel, illetve Bonica, Privigyei, Tóbiás Zs. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – A védekezésben az eddig elkövetett hibáinkat ezen a mérkőzésen kiküszöböltük, a meccslabdát mi hagytuk ki, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Turi Zoltán: – Igazságos eredmény született, további sok sikert kívánok a Nyírbátornak.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés