Nyírbátori FC – Rajtuk semmi sem múlik

Akt.:
A nyírbátori csapat a nehéz hetekben is szép sikereket ér el
A nyírbátori csapat a nehéz hetekben is szép sikereket ér el - © Fotó: magánarchívum
Nyírbátor – A nehéz helyzetben lévő Nyírbátor a forduló meglepetését okozta.

Az NB III. 13. fordulójában a Nyírbátor 2–1-re győzött az idáig második helyen álló Jászberény vendégeként.

– Az első perctől kezdve tudatosan átadtuk a területet, labdaszerzések után kontrákból próbáltunk a kapujuk elé kerülni – beszélt a találkozóról Szilágyi Krisztián, a bátoriak edzője. – Sokáig nem tudtak helyzetet kialakítani, az első nagy lehetőség előttünk adódott, akkor a kapufa mentette meg őket a góltól. Később egy védelmi megingásunkat kihasználva vezetést szerzett a Berény, de gyorsan tudtunk válaszolni és a fordulást követően fordítottunk is.

Betartották a taktikát

– A második félidőt nagyon jól kezdtük, még inkább ült az, amit elterveztünk. Átéltünk meleg pillanatokat, de veszélyes kontrákból megvoltak a mi lehetőségeink is. Büszke vagyok a srácokra, betartották a megbeszélteket.

Mint ismert, a Bátor hetek óta anyagi gondokkal küzd, a csapat azonban a bizonytalan helyzetben is helytáll.

– A körülmények nagyban befolyásolták a felkészülést, de a mérkőzésen rendben volt minden – folytatta a tréner, aki legutóbb három héttel ezelőtt, a Salgótarján ellen örülhetett győzelemnek. – Titkon most is bíztunk a sikerben, hiszen minden meccsre ilyen hozzáállással megyünk. Emberfeletti, amit bemutat a csapat, rajtunk nem múlik semmi a folytatásban sem.

MKNyírbátor.
SZON.HU


hirdetés