Önkéntes akció: zöld nap Bátorligeten

Bátorliget – Bátorligeten Október 22-én a Bátorligeti-Gemini Csillagász Egyesület -önkéntes keretein belül – megrendezi az Önkéntes szemétszedés napját.


Az estét gyertyagyújtással teszik emlékezetessé, amit járdacsillagászat követ! Szeretettel várnak mindenkit!

Sokan azt gondolják, hogy mindenre csak pályázattal lehet támaszkodni. A segítség mindig is jó, de ha a természet tisztán tartásáról, környezet védelméről van szó, akkor ne várjuk meg míg esetleg befut egy-egy ilyen pályázati lehetőség. Ha így gondolkodunk akkor tényleg 50 év múlva ennél tízszer rosszabb lesz a helyzet. Ezúton is megköszönöm előre azoknak a gyerekeknek, felnőtteknek a részvételt, akik holnap eljönnek. Ha a fogadóirodák erre szorzót adnának, biztosan a gyerekek lennének a befutók. Sajnos kevés felnőttet érdekel ez az egész- vagy egyszerűen nincs ideje, dolgozik, tisztelet a kivételnek. Reméljük sokan leszünk. Tisztítsuk meg együtt szép falunkat, legyen ez a Bátrak Ligete! – Gemini.

” Önkéntesen szervezünk ilyen eseményeket, reméljük lesz aki rólunk vesz példát, és szervez egy zöld napot. Meg lehet előzni egyébként, pl úgy, ha keresünk a közelben egy szemetest ” .

– Alesenszki Roland –

Címkék: ,


Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés