Szerinted hány ittas sofőrt fogtak Nyírbátorban?

Szerinted hány ittas sofőrt fogtak Nyírbátorban?
© Fotó: police.hu
Nyírbátor – A Nyírbátori Rendőrkapitányság a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltséggel és a polgárőrséggel közösen hajtott végre demonstratív ellenőrzést a Nyírbátorba vezető főbb közlekedési útvonalakon 2018. október 23-án.

Az ellenőrzés elsődleges célja a közúti balesetek számának csökkentése, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrése, valamint az illegális migráció megelőzése, felderítése volt. A rendőrök összesen 754 járművezetőt ellenőriztek, akik közül hárman bizonyultak ittasnak. Részükre a helyszínen közigazgatási bírságot szabtak ki. Biztonsági öv használatának elmulasztása miatt hét esetben kellett intézkedniük a rendőröknek, sebességtúllépés miatt pedig kilenc alkalommal.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti ellenőrzések mindannyiunk érdekeit szolgálják! Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza. Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, az ittas vezetés és a sebességtúllépés baleseti kockázata kimagasló!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés