Tetejére állt egy autó Nagydobosnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lehasadt egy fa ága, amely a gyalogosforgalmat veszélyeztette Nyírbélteken a Vasút utcában hétfőn. A nyírbátori hivatásos tűzoltók dugólétra és kéziszerszámok segítségével a fát eltávolították, a balesetveszélyt megszüntették. Személyis sérülés nem történt.

Lerakódott korom égett egy családi ház kéményében Őrben, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók az izzó részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi Nagydobosnál, a 4117. számú úton. A járműben egy ember utazott, aki sérülést nem szenvedett. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók teljes útzár mellett hajtották végre a műszaki mentést, a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire állították.

Kisvárdán a Tordai utcában egy tárolóban égett hulladék. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik egy gyorssugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés