Nyírbátorban fogtak el egy súlyos testi sértés miatt körözött férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. február 17-én Nyírbátorban elfogtak egy 28 éves helyi lakost. A férfi ellen a Soproni Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai Újfehértó belterületén ellenőrzés alá vontak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 25 éves érpataki lakost 2019. február 17-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a motorost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A záhonyi vasúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2019. február 17-én 9 óra 54 perckor egy 39 éves ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a külföldi nő ellen az orosz hatóságok elfogatóparancsot adtak ki. Az egyenruhások a nőt a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés