Nyírbátori és nyíregyházi balszerencse: 10–8-as vereségek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Az egri férfiak és az egri nők is megtréfálták csapatainkat a hétvégi mérkőzéseken.

Asztalitenisz

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Egri CSC 8–10

A két páros megnyerése után sajnálatos módon csúszott ki a két pont a nyírbátori csapat kezéből, Bánhidi Emil kiváló játéka ellenére is. Győztek: Kővári 3, Bánhidi 2, Benyovszki, a Kővári, Molnár D. és a Benyovszki, Bánhidi páros 1-1.
NB I, női

Statisztika PSC II–NAC Túróczy Nyíregyháza 13–5

A mérkőzés pozitívumai közé tartozik, hogy Fülöp Szilvia valamennyi egyes mérkőzését megnyerte, illetve Laskai Írisz először győzte le a serdülő ranglistán előtte álló Phan Violát. Gy.: Fülöp Sz. 4, Laskai 1.

NAC Túróczy Nyíregyháza–Egri CSC 8–10

Az Eger ellen most sem jött ki a lépés a nyíregyháziaknak, akik több nyerhető meccset elvesztve, balszerencsés vereséget szenvedtek. Gy.: Fülöp Sz. 3, Laskai, Fülöp M. 2-2, a Fülöp Sz., Laskai páros 1-1.

NB II, férfi

Vásárosnaményi SZSE–Balassagyarmat 12–6

Egységes csapatteljesítményt nyújtva szerezte meg a győzelmet a naményi csapat. Gy.: Tuckanjuk, Sztoj, Szilágyi Z. 3-3, Mágocsi, a Tuckanjuk, Mágocsi és a Sztoj, Szilágyi Z. páros 1-1.

NB III

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Fehérgyarmati VSE 16–2

A gyarmatiak csak helyenként tudták megnehezíteni a jobb erőkből álló, esélyesebb riválisuk dolgát. Gy.: Sallai, Király Cs., Joó Z. 4-4, Szák Á. 3, a Sallai, Szák Á. páros 1, illetve Bartha M. és Bartha M., Balogh A. páros 1-1.

Mátészalkai MTK–Teva Debrecen SE III 11–7

Ezúttal hozta az elvárt győzelmet a szalkai csapat, és szépített az eddigi mérlegén. Gy.: Lukács B. 3, Hegedűs T., Damasiewicz N., Hudák I. 2-2, a Hegedűs T., Damasiewicz N. és a Lukács B., Hudák I. páros 1-1.

 

Nyírmadai ISE–Debreceni ABE-DEAC 13–5

Nem volt kérdéses a nyírmadaiak győzelem, a hazai csapat három embere is hibátlan teljesítményt nyújtott. Gy.: Pacuk P., Szabó S., Nagy A. 4-4, a Szabó S., Pacuk P. páros 1.

Várdai ASE–Hajdúnánás 7–11

Az elején elvesztett két párosmérkőzés nagyban meghatározta a végeredményt, hiszen az egyesek során fej fej mellett haladtak a csapatok, a végén azonban a vendégeknek jött ki jobban a lépés. Örömteli viszont, hogy Kerezsi Béla győztes meccsel debütált az NB III-ban. Gy.: Márföldi 3, Újvári 2, Kerezsi, ifj. Varga P. 1-1.

Záhonyi VSC–Teva Debrecen SE II 3–15

Jól küzdöttek a záhonyiak, többször is döntő szettes meccsre késztették ellenfeleiket, de győzött a nagyobb tudás és a rutin. Gy.: Sütő L. 2, ifj. Petró L. 1.
hirdetés