Nyírbátori FC – A fiatalságuk lehet az oka

Hornyák Marcellnek (a labdával) most nem volt szerencséje az egyik ütközéssel
Hornyák Marcellnek (a labdával) most nem volt szerencséje az egyik ütközéssel - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Nyírbátori FC futballistájába, Hornyák Marcellbe úgy belefejeltek Füzesgyarmaton, hogy a támadó emlékezetéből hosszú percek kiestek.

Egy dolgot nagyon el akartak kerülni a nyírbátoriak a szombati NB III-as bajnoki mérkőzésük előtt, hogy miként a korábbi két idegenbeli mérkőzésen, ezúttal ne kerüljenek viszonylag korán hátrányba. Ehhez képest a Füzesgyarmat a 12. percben vezetéshez jutott, és azzal a büntetőből szerzett góllal meg is nyerte a mérkőzést (1–0).

– Ajándékoztunk az ellenfélnek egy tizenegyest, amitől a hazaiak alaposan belelkesedtek, és további helyzeteket alakítottak ki a kapunk előtt – mondta a történtekről Ambrusz Árpád edző. – Nem tett jót, hogy Hornyák Marcell nyakába a huszadik perc körül hátulról belefejeltek, mint kiderült, utána szinte azt sem tudta, hol van, a szünetig történtekre nem is emlékezett. Mikor ezzel szembesültünk, le is cseréltük. Az első félóra után rendeztük a sorokat, a második félidőben végig mi támadtunk, de nem tudtunk gólt szerezni. Biztos a csapat fiatalságában rejlik annak az oka, hogy sorra nem tudjuk megnyerni azokat az idegenbeli meccseinket, amelyek előzetesen nekünk állnak.

A következő fellépés nem ebbe a kategóriába tartozik majd, hiszen szombaton ismét idegenbe, a veretlen listavezető Monor otthonába látogat a csapat.Sporthírek


hirdetés