Nyírbátori FC – A kezükben tartanák a sorsukat

Bagi Ákos bejátszhatja a bal oldalt
Bagi Ákos bejátszhatja a bal oldalt - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátor – A Csank Jánossal jól szereplő Gyöngyös vendége lesz a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Három forduló van hátra az NB III-as bajnokságból, de mivel a Nyírbátori FC az utolsó körben szabadnapos lesz, az egyetlen szabolcsi harmadosztályú csapatnak két mérkőzése maradt arra, hogy bebiztosítsa bennmaradását, amelyet tekintve amúgy nem áll rosszul.

Az NYFC szombaton Gyöngyösre látogat – a hevesiek Csank János szakmai igazgató belépése óta szárnyakat kaptak, két hónapig veretlenek voltak, igaz, legutóbb Putnokon veszítettek (0–1).

– Sokat áldozott azért a Gyöngyös, hogy előretörjön a tabellán, hazai pályán különösen eredményes a szombati ellenfelünk – mondta Ambrusz Árpád nyírbátori edző. – Nekünk a következő két mérkőzésen kell megszerezni a bennmaradáshoz még szükséges pontokat, de senki nem bánná, ha már ezen a hétvégén eldőlne a sorsunk. Ennek irányítása a kezünkben van, és nem akarjuk olyan helyzetbe hozni magunkat, hogy az utolsó fordulóra maradjon a döntés, amikor már nem lépünk pályára. Ugyanolyan fegyelmezetten kell játszanunk, mint az ESMTK ellen, ha pedig jön egy kínálkozó esély, azzal kíméletlenül élnünk kell.
hirdetés