Nyírbátori FC – A rossz kezdés után is mattolták a Tállyát

Akt.:
Nyírbátori FC – A rossz kezdés után is mattolták a Tállyát
© Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátor – Régen látott tempóban termelte a gólokat a tavasszal hazai pályán először győztes Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

A meleg áprilisi délutánon hidegzuhannyal kezdődött a hatpontos rangadó az NB III-ban, hiszen a hatodik percben már vezetett a Tállya, és a gólját követően is támadásban maradt a kapkodva, idegesen küzdő nyírbátoriakkal szemben.

Az első félidő közepétől fordult a játék képe, és a kibrusztolt egyenlítést követően egy látványos támadás végén már a Bátor vezetett. Ez szemmel láthatóan mattolta a borsodiakat, és a folytatásban magabiztos játékkal, nagy különbségű vereséget mért riválisára az NYFC. Az eredmény összességében a vendégekre nézve volt hízelgő.

NB III: Keleti csoport, 25. forduló

Nyírbátori FC–Tállya KSE 5–2 (2–1)

Nyírbátor, 180 néző, v.: Bálint A. Nyírbátor: Tóth Sz. – Szabó R. (Kinczel, 79.), Tóth M., Fekete T., Bagi Á., Benkő B., Müller Zs., Reznek, Csernák (Bíró D., 82.), Roszel (Pálinkás, 72.), Terdik. Edző: Ambrusz Árpád. Tállya: Tarr – Ondó, Horváth B. (Vígh L., 76.), Irhás, Polényi T. (Stropkay, 67.), Kovács Sz. (Kovács F., 54.), Nyitrai, Németh B., Bihari, Minczér, Bocsi. Edző: Uray Attila.

Gól: Roszel (25. és 52.), Terdik (39.), Szabó R. (58.), Bagi Á. (63.), illetve Ondó (6. és 59.). Jó: Fekete T., Müller Zs., Szabó R., Terdik, Roszel, illetve Irhás, Minczér, Ondó. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – A számunkra nagyon fontos mérkőzésen a csapat kihozta magából a maximumot. Nem szabad engednünk, hogy az utolsó négy mérkőzésen ennél kényelmesebb produkciót nyújtson a csapat.

Uray Attila: – Nem gondoltam volna, hogy egy nullás vezetésünk után ilyen eredmény születik, de ezen a mérkőzésen annyit hibáztunk összesen, mint amióta edző vagyok Tállyán.
hirdetés