Nyírbátori FC – A szünet utáni volt a bátoriak igazi arca

Akt.:
Nyírbátori FC – A szünet utáni volt a bátoriak igazi arca
© Illusztráció: KM-archív
Nyírbátor – Féltucat gólig jutott a szabolcsi NB III-as csapat a Tállya otthonában.

A nyírbátoriak a szombati NB III-as, a Tállya múcsonyi otthonában játszott mérkőzésén a hazai csapat átadta a kezdeményezést, ezt kihasználva az NYFC többet birtokolta a labdát. A bátoriak fölénye gólt eredményezett, majd némileg érthetetlen módon kiengedték a kezükből az irányítást, ami egyenlítést eredményezett, és mellette több helyzetet is kidolgozott a Tállya.

A szünetben történt változásokkal a második félidőben szinte csak egy csapat volt a pályán, és a bátoriak tetszés szerint érték el góljaikat, és 4–1-es vezetésük után el is dőlt a mérkőzés.

KM

NB III: Keleti csoport, 10. forduló

Tállya KSE–Nyírbátori FC 2–6 (1–1)

Múcsony, 200 néző, v.: Nazsa.

Tállya: Tarr – Ondó (Balogh R., 71.), Horváth B., Lakatos B. (Kovács Sz., 61.), Paranai, Németh D., Mihálszki, Németh B. (Irhás, 57.), Lippai, Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János.

Nyírbátor: Vasas G. – Reznek, Tóth M., Kinczel (Nagy B., 78.), Benkő B., Boros D., Bernáth M. (Pálinkás, 53.), Mankó, Bagi Á., Terdik (Roszel, a szünetben), Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Minczér (42. 86.), illetve Reznek (6., 52. és 63.), Hornyák M. (55. és 90. – a másodikat 11-esből), Mankó (87.). Jó: Minczér, illetve Reznek, Tóth M., Roszel, Hornyák M. (Tudósító: Baracsi Balázs)

Pachinger János: – Bármilyen hihetetlen, amit mondok, de akár döntetlen is lehetett volna a vége, ha kihasználjuk a helyzeteinket.

Ambrusz Árpád: – Hiszem, hogy a második félidőben mutatta igazi arcát a csapat, az akkor látottak alapján akár még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A győzelmet ifjabb Kurucz Zoltán születésnapjára ajánljuk.
hirdetés