Nyírbátori FC – A vezetést megtartani is külön tudomány

Az Ambrusz Árpád (balra), Kornutjak Volodimir belső védőpárosnak sok dolga volt a diósgyőri stadionban játszott mérkőzésen
Az Ambrusz Árpád (balra), Kornutjak Volodimir belső védőpárosnak sok dolga volt a diósgyőri stadionban játszott mérkőzésen - © Fotó: dvtk.eu
Nyírbátor – Miskolcon is kiderült, annyira azért nem rossz csapat a Nyírbátor, amit a labdarúgó NB III tabellája mutat.

Nem először fordul elő a mostani bajnokságban, hogy a nyírbátori NB III-as futballcsapat nem tudja megtartani az előnyét. Ezúttal a Diósgyőr II otthonában vezetett 2–1-re az NYFC (azok után, hogy 1–0-s hazai vezetésről fordított), mégis 3–2-es vereség lett a vége.

– Szünetben vezetett az ellenfél, az öltözőben megbeszéltük, hogy min kell változtatni, és sikerült is fordítanunk – mondta a játékos-edzőként beugró Ambrusz Árpád. – Aztán kaptunk egy tizenegyest, amit értékesített az ellenfél, és ezután már az egy pontot sem tudtuk megtartani. Sok ügyes egyéni megmozdulásunk volt, amit csapatszinten elkövetett hibákkal romboltunk le. Meg kell változtatni a gondolkodásmódot, mert annyira rossz csapat azért nem vagyunk, amit a tabella mutat, és úgy látszik, külön tudománya van annak, hogy miként lehet a vezetést megtartani. Sok munka vár ránk a héten, akár érkezik új edző a csapathoz, akár nem.

Egy biztos, szombaton Ambrusz Árpád szívének kedves ellenfélhez látogat a csapat, hiszen a védő korábbi klubja, a REAC lesz az ellenfél.
hirdetés