Nyírbátori FC – Az élet visszaadta, éltek vele

Akt.:
Terdik Zsolt
Terdik Zsolt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Nyírbátor profin használta ki az ember­előnyt Egerben.


A Nyírbátor az NB III. idei első fordulójában az Egerhez látogatott. A bátoriak rossz emlékeket őrizhettek a hevesiekről, hiszen a szezonbéli első egymás elleni összecsapásukon a vendégek egy véleményes tizenegyest értékesítve vitték el a három pontot.

Most az Egert sújtotta a játékvezető, igaz, ezt nem nagyon kell magyarázni, a hazaiak játékosa csúnyán megsértette a partjelzőt, ezért kiállította őt a játékvezető, majd az edzőt is elküldte a kispadtól. A Nyírbátor maradéktalanul kihasználta az emberelőnyt, és Terdik Zsolt duplájával, valamint Tóth Márk és Pálinkás Gergő egy-egy találatával 4–0-ra győzött.

– Gratulálok a játékosaimnak, nagyon szépen kezdtük a tavaszt – értékelte a vasárnapi mérkőzést Szilágyi Krisztián, a Bátor vezetőedzője. – Sok nehézség ellenére megfelelő koncentrációval álltunk a mérkőzéshez, az első huszonöt percben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, az Eger nem különösebben volt veszélyes a kapunkra, egy-két szabadrúgásra kellett odafigyelnünk. A huszonhatodik percben kerültünk ember­előnybe, amit már az első fél­időben kihasználtunk.

Csak a különbség volt a kérdés

– A szünetben megbeszéltük, hogyan lehetnénk még eredményesebbek – folytatta a tréner. – A második félidőben türelmesen, okosan, taktikusan játszottunk, szebbnél szebb támadásokat vezettünk, és remek gólokat szereztünk. Igazi csapatmunka volt. Bizakodó voltam már a meccs előtt is. Mondtam a srácoknak, hogy az élet hosszú távon igazságos, ugyanez igaz a futballra is. Megkaptuk a lehetőséget, és éltünk vele.

MK


Müller Zsolték (5) kiütötték az Egert
Nyírbátor - A Nyírbátor az NB III. első tavaszi fordulójában emberelőnybe került az első félidő derekán, ezt pedig úgy használta ki, ahogy egy profi csapatnak illik: szebbnél-szebb gólokkal és meggyőző játékkal 4-0-s sikert aratott. Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 17. forduló Eger-Nyírbátor...
hirdetés