Nyírbátori FC – Az első pontszerzés idegenben

Nyírbátor – Akkor szerezte a gólt a Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban, amikor kapni „szokta”, a hosszabbításban.

Nehéz szavakat találni ezután a mérkőzés után, amit a Nyírbátori FC vívott vasárnap Jászberényben, az NB III-ban. A gyengécske hazaiakat csak a Bátor tudta alulmúlni az első félidőben, amely során a berényiek egy talált góllal vezetést szereztek.

Szünet után bátrabban játszott az NYFC, és a hosszabbításban sikerült az egyenlítés, Hornyák Marcell révén. Az eredmény igazságosnak mondható, és ebben a mérkőzésben csak annyi volt a pozitívum, hogy megszakadt a Bátor idegenbeli vereségsorozata és a csapat az utolsó pillanatig küzdött.

NB III: 8. forduló

Jászberényi FC–Nyírbátori FC 1–1 (1–0)

Jászberény, 300 néző, v.: Gaál Gy.

Jászberény: Miski – László K. (Lukács R., 10.), Kis B., Tisza K., Hevesi-Tóth, Ludasi, Bálint A. (Wágner, 85.), Fejes J., Lékó, Szilágyi N. (Nagy R., 66.), Mile K. Edző: Arany László.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Tóth M., Benkő B., Bagi Á., Bernáth M., Mankó, Kinczel, Vámos M. (Roszel, 71.), Terdik (Pálinkás, a szünetben), Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Hevesi-Tóth (36.), illetve Hornyák M. (94.). Jó: Hevesi-Tóth, Tisza K., Mile K., Ludasi, illetve Vasas G., Tóth M. (Tudósító: Janovics János)

Arany László: – Igazi, férfias küzdelem volt, sok helyzettel. Sajnos, ennyire nem lehetünk rendesek az ellenféllel…

Ambrusz Árpád: – Az első félidőben hátrányba kerültünk, amit ezen a mérkőzésen az eddigiekkel ellentétben egalizálni tudtunk. Ha nyugodtabban játszunk, az adódó lehetőségeinket eredményesebben használhattuk volna ki.
hirdetés