Nyírbátori FC – Bizakodva és önbizalommal utaznak az újonchoz

Akt.:
Boros Dávid (jobbra) is erőt meríthet a múlt heti teljesítményéből
Boros Dávid (jobbra) is erőt meríthet a múlt heti teljesítményéből - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A harmadik idegenbeli meccsét már nem veszítené el, sőt egyenesen megnyerné a Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban.

Nagyot fordult a világ a Nyírbátori FC-vel, hiszen a múlt héten némileg váratlanul, de alaposan, 5–0-ra megnyert Putnok elleni bajnokit követően hangolódhatott az NB III-as csapat a folytatásra, amely a Békés megye bajnokaként feljutott, tehát újonc, négy forduló után egyetlen ponttal az utolsó helyen szerénykedő Füzesgyarmat otthonában esedékes szombaton. Ráadásul három bátori játékos (Nagy Bence, Pálinkás Gergő és Reznek Donát) eltiltása is letelt, így egycsapásra kellemessé váltak a gondok.

– Építkeznünk kell a múlt heti eredményből és játékból, illetve miként az eddig, úgy a héten elvégzett munka is bizakodásra ad okot – mondta Ambrusz Árpád, az NYFC edzője. – A harmadik idegenbeli ellenfelünk is olyan, amely némileg ismeretlen a számunkra, és nem szabad abba a hibába esnünk, hogy a talán gyengébbnek vélt ellenféllel szemben a harmadik meccsünket is elveszítsük. Nem kaphatunk gólt a mérkőzés első harmadában, ahogy Balassagyarmaton és Cigándon is jártunk, illetve kevésbé nyíltan futballozó csapatok ellen türelmes játékra lenne szükség. Látom a játékosokon az önbizalmat, úgyhogy minden okunk megvan reménykedni első idegenbeli győzelmünk megszerzésében.

Az eltiltásból visszatérők mellett Vámos Márk neve lekerült a sérült listáról, amelyen a műtéten átesett két középpályás, Müller Zsolt és Fenyőfalvi Csaba szerepel.Sporthírek


hirdetés