Nyírbátori FC – Büntetett az örök törvényszerűség

Terdik Zsolt küzdött, hajtott – egy pont lett belőle
Terdik Zsolt küzdött, hajtott – egy pont lett belőle - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Jól játszott a Nyírbátori FC NB III-as csapata, de be kellett, hogy érje egy ponttal Tálllyán.

Horynák Marcell kiugrásával és gólhelyzetével indult a Tállyán játszott NB III-as mérkőzés, amelyen enyhe hazai fölényt láthatott a népes publikum, néhány kapu előtti kavarodásból kialakult helyzetekkel. A második félidő nyírbátori fölénnyel kezdődött, majd negyedóra után a partjelzői beintésre, kezezés miatt megítélt tizenegyesből Lakatos László szerzett vezetést a Nyírbátor. A megszerzett előnyt magabiztosan őrizve, több helyzetet kidolgozva kézben tartotta a Bátor a mérkőzést, slusszpoénként, a 93. percben, Hornyák a kapufát találta el, a futball örök törvényszerűsége pedig érvényesült: a 95. percben a kupa elé ívelt szabadrúgásból pontot mentett a Tállya – és pontokat vesztett a Bátor.

NB III: Keleti csoport, 28. forduló

Tállya KSE–Nyírbátori FC 1–1 (0–0)

Tállya, 250 néző, v.: Csontos.

Tállya: Tarr – Ondó, Horváth B. (Pataki L., 44.), Tóth Sz., Molnár Zs. (Galambos N., 70.), Németh D. (Parnai, 74.), Irhás, Németh B., Lippai, Polényi T., Bihari Gy. Edző: Pachinger János.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Sipos T., Kornutjak, Bagi Á., Reznek (Benkő B., 89.), Müller Zs., Lakatos L., Terdik (Mankó, 76.), Roszel (Boros D., 80.), Hornyák M. Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Ondó (95.), illetve Lakatos L. (11-esből, 59.). Jó: Molnár Zs., Lippai, Németh B., Bihari Gy., illetve Vasas G., Sipos T., Kornutjak, Roszel. (Tudósító: Balla István)

Pachinger János: – Az első félidőben, ha kihasználjuk a helyzeteinket, eldönthettük volna a mérkőzést, de mivel ezt nem tettük meg, örülnünk kell az egy pontnak, amit nagyon szervezetten játszó csapat ellen szereztünk.

Ambrusz Árpád: – Az első félidei játékunk alapján, függetlenül attól, hogy a kilencvenötödik percben énekelték ki a sajtot a szánkból, sajnos azt kell mondanom, igazságos döntetlen.
hirdetés