Nyírbátori FC – Cigándon a döntetlen is okozhat boldogságot

Szilágyi Krisztián (szemben, fehérben) ősszel is játszott a Cigánd és most is van esély a felépülésére
Szilágyi Krisztián (szemben, fehérben) ősszel is játszott a Cigánd és most is van esély a felépülésére - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A nyírbátori NB III-as futballisták a feljutásra esélyes bodrogközi csapat otthonában lépnek fel szombaton.

Három vereség, egyben három elúszott győzelmi, de legalábbis pontszerzési esélyt követően olyan mérkőzés köszönt a Nyírbátori FC-re szombaton, amelyen nem feltétlenül számít esélyesnek. Az NB III Keleti csoportjában a dobogós helyen, egyúttal feljutásra álló Cigánd SE vendége lesz az NYFC.

– A két csapat céljai és lehetőségei is mások, míg a Cigánd már feljutónak tekinthető, addig mi a bentmaradásért küzdünk – mondta Márton István, a nyírbátoriak edzője. – Sportemberként persze minden meccset, így ezt is meg szeretnénk nyerni, de alakulhat úgy az összecsapás, hogy adott esetben a döntetlen is elégedettséggel töltene el bennünket. Elsősorban mentálisan fáradt el az utóbbi hetek sorozatában a fiatal csapatunk, amely nem tudja elviselni a rutinosabb játékosok hiányát. Közülük Ambrusz Árpád ezen a mérkőzésen sem léphet pályára, Szilágyi Krisztián és Illés Gyula bevetésére van némi esély. Az eredmény mellett nagyon fontos lesz, hogy milyen játékot nyújtunk, olyan teljesítményre lenne szükségünk, amely kapaszkodót nyújtana a bentmaradás szempontjából számunkra sorsdöntő utolsó négy forduló előtt. Mert küzdünk a megkapaszkodásért, ha kell egészen az utolsó pillanatig.
hirdetés