Nyírbátori FC – Csak egyféle meccs van, nem hazai és idegenbeli

Roszel Róbert korábbi csapata ellen szorgoskodhat
Roszel Róbert korábbi csapata ellen szorgoskodhat - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A sérülésektől és eltiltástól sújtott Nyírbátori FC Cigándon is felvállalja a támadófutballt a szombati NB III-as labdarúgó-mérkőzéseken.

Rossz hír a nyírbátoriaknak: Müller Zsolt után megvan a második olyan futballista, akit térdszalag-szakadás miatt kell műteni. Épp a rutinos játékos posztjára érkezett fiatal Fenyőfalvi Csaba, aki az NB III-as csapat legutóbbi, Tiszaújváros ellen 3–1-re megnyert mérkőzésén sérült meg. A bátoriak ilyen előjel után várják a mindig különös presztízsű szombati cigándi mérkőzést.

– Mindenkit nagyon sajnálunk, aki megsérül, és persze nehéz is őket helyettesíteni, de elvileg pótolhatatlan játékos nincs, ugyanakkor a baj azzal van, ha így haladunk tovább, tényleg nem lesz, aki játsszon – világított rá a sérülések következményeire Ambrusz Árpád edző. – Ráadásul Pálinkás Gergő még az eltiltását tölti, és mivel Vámos Márk a térdét, Terdik Zsolt pedig a vállát fájlalja, ezért csak szombaton derül ki, hogy kik is vállalják majd a játékot.

A Cigánd tavaly még NB II-es volt, és eddigi két 4–2-es meccse közül a Füzesgyarmat ellenit megnyerte, a putnokit elvesztette. Most is van esély a gólzáporra?

– Amióta Bátorban vagyok, még nem tudtunk nyerni Cigándon, a legjobb eredmény a döntetlen volt, de ez most nem számít – így Ambrusz Árpád. – Azt szeretném tudatosítani a játékosokban, hogy nincs hazai vagy idegenbeli meccs, csak egyféle, amit úgy hívnak, focimeccs. Azt a játékot szeretnénkl folytatni, amit legutóbb, illetve a felkészülési időszakban nyújtottunk, mert azzal fejlődhetnek igazán a futballisták. Csak a sérüléshullámnak ne legyen folytatása!

– KM-BT –Sporthírek


hirdetés