Nyírbátori FC – Duplán okozhatnak boldogságot

A legutóbb eltiltott Benkő Balázs (balra) és Gál Richárd (3) ismét a rendelkezésre áll
A legutóbb eltiltott Benkő Balázs (balra) és Gál Richárd (3) ismét a rendelkezésre áll - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A nyírbátoriak egy bravúrral a maguk helyzetén is javítanának és a Szparinak is segítenének.

A második tavaszi Szpari-verő csapat, egyben a második olyan ellenfél látogat az NB III-as Nyírbátori FC-hez, amelytől az ősszel 7–0-ra kapott ki. Ha a két héttel ezelőtti, Berény elleni 0–0 a szombaton 15 órakor kezdődő mérkőzésen is megismétlődne, akkor annak vélhetően Bátorban, de Nyíregyházán biztosan nagyon tudnának örülni. A bátoriak ugyanis az éllovas Szpari nyakán loholó Ceglédet fogadják.

– Jól sikerült a legutóbbi három mérkőzésünk, de arról nincs szó, hogy máris megvan a bentmaradás – mondta a Cegléd látogatása apropóján Ambrusz Árpád, az NYFC játékos-edzője. – Egyik meccsen sem kaptunk gólt, ez önbizalmat adhat, és bár nem mi vagyunk az esélyesek, szeretnénk veszítenivaló nélkül jó mérkőzést játszani a Cegléddel. Ha pedig pontot, pontokat szereznénk, azzal nemcsak a magunk helyzetét javítanánk, hanem a Szparinak is besegítenénk.

Ambrusz Árpád a csapat összeállítását illetően kellemes gondokkal küzd, hiszen adott a Tiszaújvárosban győztes csapat, amelyből eltiltás miatt hiányzott a mostanra bevethető Fabu Márton, Benkő Balázs és Gál Richárd. Ezúttal Lakatos László nem léphet pályára sárga lapjai miatt, Szilágyi Krisztián pedig betegség miatt dőlt ki a sorból.
hirdetés