Nyírbátori FC – Egy győzelemnyire a cél elérésétől

Nem kell tanakodniuk a bátoriaknak, tisztán látszik, hogy teljesíthető a terv
Nem kell tanakodniuk a bátoriaknak, tisztán látszik, hogy teljesíthető a terv - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A következő meccs után már matematikailag is kivívhatja a bentmaradást a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Közvetlen riválisát idegenben legyőzte (4–2), megelőzte, egyben a kiesést jelentő utolsó helyezettől négy ponttal meglógott a Nyírbátori FC a REAC elleni hétvégi sikert követően. Ráadásul a mezőnyt záró, egyaránt 21 pontos Felsőtárkány és Tiszaújváros még lesz szabadnapos, ez is javítja a 25 egységgel a 13. helyre előrelépő bátoriak esélyeit.

– A bentmaradás szempontjából nagyon fontos győzelmet szereztünk – állapította meg Márton István, az NYFC edzője. – Fontosnak bizonyult, hogy nálunk volt az előny és nem nekünk kellett az eredmény után futni, illetve támadásban és védekezésben is működtek mindazok, amit előre elterveztünk. Az első perctől kezdve remek volt a csapat hozzáállása, a négy gól mellett még legalább két-három nagy gólszerzési lehetőségünk volt. Matematikailag még egy győzelem kell a bentmaradáshoz, úgy készülünk, hogy azt már vasárnap a Diósgyőr II elleni hazai meccsen megszerezzük.
hirdetés