Nyírbátori FC – Egy szerzett góllal nehéz meccset nyerni

Kinczel Ervin (jobbra) és Szabó Roland is tesz azért, hogy egységes legyen a bátori csapat
Kinczel Ervin (jobbra) és Szabó Roland is tesz azért, hogy egységes legyen a bátori csapat - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Nyírbátori FC által a múlt heti meccseken szerzett mindkét pontnak megvan a maga értéke a labdarúgó NB III-ban.

Két idegenbeli meccs, két 1–1-es döntetlen. Ez volt a Nyírbátori FC NB III-as csapatának mérlege azok után, hogy szerdán Tiszaújvárosban, vasárnap pedig az MTK II csepeli otthonában lépett pályára. Lehet különbséget tenni a döntetlenek között?

– Mindkét pontnak van értéke, hiszen a „kis” MTK előttünk áll a tabellán, a Tiszaújváros pedig jó formában lendült, a legutóbbi négy meccsén mindenkit megvert, csak bennünket nem – árazta be a csapata által elért eredményeket Ambrusz Árpád edző. – A vasárnapi meccsen nem éreztem úgy, hogy gond lenne a játékunkkal, mi futballoztunk kapura veszélyesebben, közelebb álltunk a győzelemhez.

Tiszaújvárosban és Csepelen is vezettünk, de bebizonyosodott, hogy meccsenként szerzett egy góllal elég nehéz nyerni. Márpedig tavasszal egynél több gólt még nem szereztünk egyetlen kilencven perc alatt. Látható, hogy sok az egyforma képességű csapat a mezőnyben, ezért van ennyi döntetlen is, nagyon kicsi a pontkülönbség a középmezőnyben és az alsóházban helyet foglalók között, aki belekerül egy rossz periódusba, az bajba kerülhet a végelszámolásnál.

A bátoriak legközelebb is közvetlen rivális ellen játszanak, szombaton az egy-egy hellyel és ponttal mögöttük álló Jászberényt fogadják.


Reznek Donát (balra)n csereként beállt és az első labdaérintéséből gólt szerzett
Nyírbátor - Több volt a nyírbátoriak számára az MTK II elleni meccsben, amely döntetlenre végződött. Kissé szeles, de nyarat idéző napsütésben kezdődött az NB III-as nyírbátori labdarúgók mérkőzése a sok nagy csatát látott csepeli stadion gyepén. A Bátornak nem kellett tartania a „hazai”nézők fer...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés