Nyírbátori FC – Élni tudtak a lehetőséggel

A Győr elleni hétközi meccs után is jó teljesítményre volt képes a bátori csapat
A Győr elleni hétközi meccs után is jó teljesítményre volt képes a bátori csapat - © Fotó: Sipeki Péter
Nyírbátor – Nem érződött a hétközi meccs fáradtsága, így harmadik hazai meccsét is megnyerte a Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban.

Győzelem, mint hazai pályán mindig. A Nyírbátori FC megőrizte kétarcúságát, vagyis a négy idegenben begyűjtött vereség mellé megszerezte a harmadik otthoni sikerét a mostani NB III-as bajnokságban. Az MTK II elleni 3–2 értékét növeli, hogy a szerdai, 120 perces, végül tizenegyespárbajjal elveszített Győr elleni kupameccs után született meg.

– Külön öröm, hogy a játékosok nem hivatkoztak fáradtságra, mindenki vállalta a játékot, így a mezőnyben ugyanaz a tíz ember szerepelt, akik a Győr ellen is – mondta Ambrusz Árpád az NYFC edzője. – Vallom, hogy ezen a szinten is járható lenne a szerda-hétvége ritmus, heti két meccset illik kibírnia egy futballistának. Ezzel együtt az első húsz percben érezhető volt némi tompaság a csapaton, amit persze okozhatott az előző két idegenbeli vereség okozta óvatosság. A második félidőben az egyenlítés után is sikerült váltanunk, újabb gólokat szereztünk, kár, hogy a végén szépíteni tudott az ellenfél, így izgalmasan alakult a hajrá. A csapatból többen is élni tudtak a lehetőséggel, olyanok is, akik nem tartoznak feltétlenül az alapemberek közé, de vasárnapi teljesítményükkel igazolták, hogy helyük lehet a csapatban.

Most már „csak” annyi kell, hogy ezt a teljesítményt idegenbe is át tudja menteni a legközelebb Jászberényben próbálkozó csapat.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés