Nyírbátori FC – Előre, a második hazaiért!

A zöld mezes bátoriak a Szpari elleni játékra alapoznak
A zöld mezes bátoriak a Szpari elleni játékra alapoznak - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátor – A Nyírbátor a Nyíregyháza Spartacus elleni 3–0-ás, a Magyar Kupában elszenvedett vereség után folytatja az NB III. küzdelmeit.


– Kicsit csalódottak voltak a srácok, de attól függetlenül, hogy kikaptunk, nem volt rossz a hangulat – emlékezett vissza Szilágyi Krisztián, a bátoriak vezetőedzője.

A vasárnapi ellenfél a Tállya, amely 8–0-ra maradt alul az élvonalbeli MTK-val szemben.

Nem téveszti meg a kupameccs

– Azzal a meccsel nem kell foglalkoznunk – szögezte le határozottan a nyírbátori tréner. – Előtte idegenben győzték le a Putnokot, szerintem jó formában lévő csapat érkezik. Védekezésben nagyon kemények és szervezettek, de elöl is vannak gólképes játékosaik.

– Mindezek ellenére, ha a Szpari elleni első félidei játékunkat meg tudjuk közelíteni, akkor jó esélyünk van rá, hogy megszerezzük a második hazai győzelmünket.

Előreláthatólag több alapember nem tud segíteni ebben, hiszen sérülés miatt Müller Zsolt, Katona György, Urbán Botond és Benkő Balázs játéka is kérdéses.

Labdarúgás: NB III., Keleti-csoport, 8. forduló

Vasárnap, 15.30. Nyírbátor–Tállya. Nyírbátor, v.: Bodzay. Sényő-Carnifex–Cigánd. Sényő, v.: Hanyecz. További meccsek: DEAC–Jászberény, Eger–Szolnok, Füzesgyarmat–DVTK II., Gyöngyös–ESMTK, Tiszaújváros–Sajóbábony, Putnok–Salgótarján.

MK
hirdetés