Nyírbátori FC – Erőpróba az éllovas monoriak ellen

A hó elolvadt, a piros mezes bátoriak ismét otthon játszanak
A hó elolvadt, a piros mezes bátoriak ismét otthon játszanak - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Az NB III-ban az ötödik helyre előrelépett nyírbátori futballcsapat arra törekszik majd, hogy a második félidőben is többet legyen nála a labda.

Visszalépett az NB III-as küzdelmektől a két tavaszi meccsén 25 gólt kapó STC Salgótarján, amelynek eredményeit törölték. Ezzel nem járt rosszul a Nyírbátori FC, amely az ősszel hazai pályán 3–0-s félidei vezetésről kapott ki 4–3-ra a nógrádiaktól – ez az eredmény semmissé vált. A múlt szombaton szintén nyert helyzetből veszítő (1–2 a Füzesgyarmat ellen) NYFC szombaton (kezdés 16 órakor) újra hazai pályán játszik, a Keleti csoportot toronymagasan vezető Monor ellen.

– Ellenfelünk nem véletlenül gyűjtött ennyi pontot, és vezeti a tabellát – mondta Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak edzője. – Erőfelmérőnek is tekinthetjük a mékőzést, hogy hozzájuk képes hol tartunk, de az előző meccsen elkövetett hibáinkat mindenképpen ki kell javítanunk, egyúttal tanulnunk is kell belőlük. Arra is törekedni kell, hogy a második félidőben többet legyen nálunk a labda, mint a Füzesgyarmat ellen.
A tarjániak visszalépése miatt némileg átrendeződött a tabella, a Bátor ötödik helyezettként várja a listavezető elleni mérkőzést.
hirdetés