Nyírbátori FC – Ezután sincs mitől tartaniuk

Akt.:
A nyírbátori csapat Szabó Rolanddal együtt építhet új sorozatot
A nyírbátori csapat Szabó Rolanddal együtt építhet új sorozatot - © Fotó: Racskó Tibor
Nyírbátor – Hatvanban is ugyanabban a stílusban kell futballoznia az NB III-as nyírbátori futballcsapatnak, ahogy azt eddig tette.

Tizenegy veretlenül megvívott meccs után a Kazincbarcikától szenvedett október 22-e óta először vereséget a Nyírbátori FC. Ettől még senkinek nem kellett a Tiszának mennie, főként, hogy szombaton újabb feladat vár az NB III-as csapatra, ezúttal az alsó régióból menekülő, edzőváltáson (Híres Gábort Varga Attila váltotta) is áteső Hatvan otthonában.

– Nem is akart senki a Tiszának menni, mert bár tényleg rossz dolog veszíteni, nem úgy kaptunk ki a listavezetőtől, hogy végig védekeztünk, és ne lett volna esélyünk – mondta Ambrusz Árpád, a Nyírbátori FC játékos-edzője. – Ha így játszunk a hátralévő tíz mérkőzésen is, akkor nincs mitől félnünk. Arra számítunk, hogy a veszélyeztetett zónában lévő Hatvan az életéért küzd majd, neki nem elég jól játszani és egy pontot szerezni, mi viszont ugyanúgy tehetünk mindent, ahogy azt az utóbbi időben tettük. Ez pedig meghozhatja az eredményt is.

A legutóbbi meccsen lecserélt bátori játékosok közül Illés Gyula súlyos gyomorrontással küzd (és már úgy is játszott a Barcika ellen), Kinczel Ervin pedig térdsérülés miatt dőlt ki a sorból, Kornutjak Volodimir a héten belázasodott, az ő játéka is kérdéses.
hirdetés