Nyírbátori FC – Ha lejt a tállyai pálya, ha nem, ismét győznének

Kornutjak Volodimirnek (balra) is oda kell tennie magát a siker reményében
Kornutjak Volodimirnek (balra) is oda kell tennie magát a siker reményében - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Két jó formában lévő csapat mérkőzésén a Nyírbátor idegenben is folytatná remek sorozatát a labdarúgó NB III-ban.

Különös meccs vár a nyírbátoriakra szombaton az NB III-ban. Nemcsak azért, mert a hozzá hasonlóan remek tavaszt produkáló csapat vendége lesz, hanem mert a lejtős tállyai pályán szerepel. Nem kell semmi rosszra gondolni, a borsodiak hegyoldali játékterén keresztben kétméteres a szintkülönbség, és a szövetségtől kapott ultimátum szerint ezt a következő bajnokság kezdetéig orvosolniuk kell a tállyaiaknak.

– Két jó formában lévő csapat találkozik, ennek megfelelően izgalmas mérkőzésre számítok – mondta Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak játékos-edzője. – Örülök neki, hogy három győzelmet követően léphetünk pályára, és bár Tállyán nem könnyű nyerni, ezen a mérkőzésen is szeretnénk gyarapítani a pontjaink számát. A Tállya remeklésében kulcsszerepe van Lippai Ákosnak, ő az egyik legjobb játékos volt, akivel valaha egy csapatban futballozhattam. Sajnálom, hogy úgy alakult a pályafutása, ahogy, de tudjuk róla, hogy még mindig képes eldönteni a mérkőzést egy-egy villanással. Abban bízunk, hogy a szombati találkozó nem róla fog szólni.
hirdetés