Nyírbátori FC – Halasztják a halasztott meccset is

Akt.:
Nyírbátori FC – Halasztják a halasztott meccset is
Nyírbátor – Ha minden igaz, legközelebb már a nyári időszámításban lép pályára a labdarúgó NB III-as Nyírbátori FC.

Most már tényleg kezdünk abban hinni, hogy ilyen még nem volt. Hogy a március 21-re kiírt, pontosabban arra az időpontra egyszer már elhalasztott mérkőzéseket sem lehet megrendezni – a hó miatt. A hétvégi fehér paplanra hétfőn és kedden is érkezett frissítés, így az NB III Keleti csoport eredetileg március 3-4-re kiírt, majd a zord viszonyok miatt akkor március 21-re halasztott 17. fordulóját – a leesett hóhoz hasonlóan – is el kellett tolni. Az új időpont: április 4. Hátha akkor már nem fog esni…

Mindez érinti a Tiszaújváros–Nyírbátori FC mérkőzést is, amit tehát – az ESMTK–Tállya, a Tiszafüred–Jászberény, az STC Salgótarján–MTK II, a Cigánd–Putnok és a Debreceni EAC–Füzesgyarmat mérkőzésekhez hasonlóan – két hét múlva, 16 órakor rendeznek meg. A 17. fordulóból az eredeti időpontban már lejátszották a Balassagyarmat–Monor (0–2) és a Gyöngyösi AK–Diósgyőr II (2–2) mérkőzéseket.

És hogy mi lesz a hétvégi forduló sorsa? Merthogy két eset lehetséges, vagy tovább esik a hó, vagy pedig elkezd olvadni. Egyik sem túl biztató a meccsek megrendezése szempontjából.

– Toljuk a havat a pályáról, mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a Füzesgyarmatot – árulta el Baracsi Balázs, a Nyírbátori FC elnöke. – Ha más nem, szeretnénk elérni, hogy vasárnap legyen a mérkőzés, azzal is nyerünk egy napot.

Akkor egyébként már a nyári időszámításban leszünk. Az ablakon kinézve, ez magától értetődő…További hírek a Sport kategóriából


hirdetés