Nyírbátori FC – Ilyen játékra gondolt a mester

A Szparit is megjárt Ramos Fenyőfalvi Csaba (balra) és Terdik Zsolt között
A Szparit is megjárt Ramos Fenyőfalvi Csaba (balra) és Terdik Zsolt között - © Fotó: Derencsényi István
Nyírbátor – A bátoriak biztosan szerezték meg a három pontot a rutinos focistákból álló debrecenieknél.

Ezt biztosan behúzták a bátoriak. Szombaton megszerezte első győzelmét a Nyírbátor FC a labdarúgó NB III. Keleti-csoportjában. A Szilágyi Krisztián pallérozta csapat Debrecenben vendégeskedett. A házigazda DEAC nem szűkölködött rutinos, az élvonalat megjárt játékosokban, hiszen pályára lépett Ramos, Sidibe, Máté, Spitzmüller és Virág.

Levonták a tanulságokat

– Nagyon örülök annak,hogy megszereztük az első győzelmet – kezdte a visszapillantást Szilágyi Krisztián. – Levontuk az előző, az Eger elleni hazai találkozó tanulságait, átbeszéltük és igyekeztünk kijavítani a hibákat.

– A debreceni meccsen a fiúk maradéktalanul betartották azt, amit megbeszéltünk. Szervezetten játszottak, fegyelmezetten védekeztek, amikor pedig labdát szereztünk, jól mentünk át támadásba, vagy ha arra volt szükség, akkor tartottuk a labdát. A befejezésekkel sem volt gond. Szünet után folytattuk a jó játékot, és növelni is tudtuk az előnyünket. – Aztán a harmadik találatunk véglegesen eldöntötte a mérkőzés sorsát. Ugyan ezt követen voltak a debrecenieknek helyzeteik, de ezekből is jól jöttünk ki. Csak a hosszabbításban sikerült szépíteniük, – mondta zárásként Szilágyi Krisztián.

A bátoriak szombaton a második vonalból búcsúzott szolnokiakat fogadják.

ML
hirdetés