Nyírbátori FC – Ismét fel kell nőniük a feladathoz

Mankó Dávid (piros mezben) sem szeretné, ha az ellenfél felülkerekedne
Mankó Dávid (piros mezben) sem szeretné, ha az ellenfél felülkerekedne - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A tavasszal idegenben még veretlen nyírbátori futballcsapat vasárnap az MTK II vendége lesz.

Ha azt vesszük, hogy a tavaszi szezonban idegenben még veretlen a Nyírbátori FC, annyira nem is rossz hír, hogy az NB III-as futballcsapatnak vasárnap Budapestre kell utaznia. Az idén egyébként szépen menetelő Putnokot legyőző (1–0) és szerdán Tiszaújvárosban döntetlent (1–1) elért társaság a legutóbbi két meccsén (Cigánd ellen 2–2, A Putnok múcsonyi otthonában 1–4) egy pontot szerző, de a tabellán a bátoriakat egy-egy ponttal és hellyel megelőző, 27 egységgel a negyedik MTK II vendége lesz, Csepelen.

– Az MTK első csapatában sok a sérült, ennek pedig kihatása van az NB III-as csapat teljesítményére is, a szokottnál is több fiatal kap helyet mostanában a tartalékgárdában – védte meg kicsit az ellenfelet Ambrusz Árpád, nyírbátori edző. – Egy biztos, ellenfelünk különösebb eredménykényszer nélkül és a saját stílusában futballozhat, meglátjuk, hogy ez nekünk jó lesz avagy rossz. Szeretnénk ismét felnőni a feladathoz, és minimum pontot szerezni.

A múlt héten a Monor elleni hazai mérkőzésen (0–2) a kispadról kiállított cserekapus, Tóth Szilveszter négy meccsre szóló eltiltást kapott, ebből eddig egyet töltött le.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés