Nyírbátori FC – Jól szálltak be a cserejátékosok

Reznek Donát (balra)n csereként beállt és az első labdaérintéséből gólt szerzett
Reznek Donát (balra)n csereként beállt és az első labdaérintéséből gólt szerzett - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Több volt a nyírbátoriak számára az MTK II elleni meccsben, amely döntetlenre végződött.

Kissé szeles, de nyarat idéző napsütésben kezdődött az NB III-as nyírbátori labdarúgók mérkőzése a sok nagy csatát látott csepeli stadion gyepén. A Bátornak nem kellett tartania a „hazai”nézők fergeteges biztatásától. Az első húsz percben kóstolgatták egymást a csapatok, mindkét kapu előtt adódott egy-egy forró pillanat, de gól nem született.

Ezután enyhe vendégfölény jellemezte a játékot, de a vezető gól a második félidő derekáig váratott magára, amikor az előző percben csereként beállt Reznek Donát első labdaérintéséből betalált. Aztán a Nyírbátor kicsit bealudt a folytatásba, amiért a „kis” MTK meg is büntette, mert a szintén csereként beállt Varju Benedek a hajrában egy jól eltalált, 18 méterről leadott lövéssel egyenlített.

A bátoriak számára több volt ebben a mérkőzésen, de úgy tűnik, hogy a csapat tavasszal egy kicsit beragadt.

NB III: Keleti csoport, 22. forduló

MTK Budapest II–Nyírbátori FC 1–1 (0–0)

Csepel, 50 néző, v.: Molnár R.

MTK II: Varga B. – Szabó D., Schrammel, Szuhodovszki (Tóth Z., a szünetben), Bayer, Lamperth, Sziklási, Nagy M., Adorján G., Mezei Sz. (Varju, 76.), Szekeres P. Edző: Pölöskei Gábor.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Fekete T., Tóth M., Bagi Á., Müller Zs., Fenyőfalvi, Kinczel, Mankó (Reznek, 63.), Terdik (Pálinkás, 77.), Csernák. Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Varju (83.), illetve Reznek (64.). Jó: Varga B., Adorján G., Varju, illetve Müller Zs., Fenyőfalvi, Kinczel, Csernák. (Tudósító: Janovics János)

Pölöskei Gábor: – Tartalékos csapatom tisztességgel helytállt, ha a helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk, értékesebb eredményt is elérhettünk volna.

Ambrusz Árpád: – Aggaszt, hogy mérkőzésenkét nem tudunk egy gólnál többet szerezni és sajnos a hibánkból mindig kapunk is.Sporthírek


hirdetés