Nyírbátori FC – Kapuavató gólok a korábbi csapatuknak

Nyírbátori FC – Kapuavató gólok a korábbi csapatuknak
© Fotó: Racskó Tibor
Nyírbátor – A tavaszi eredmények alapján vetekszik az éllovas Kazincbarcikával az NB III-as Nyírbátori FC.

Korábbi diósgyőri csatárok góljaival győzte le a „kis” DVTK-t a Nyírbátori FC az NB III-ban. A 3–0-s siker apropóján felavatták a bátoriak a múlt héten felszerelt új kaput. Egyelőre csak a műfüves pálya felőlit, hiszen mind a három találat, így Roszel Róberté, majd Hornyák Marcell duplája is a második félidőben született.

– Az első játékrészben sem volt különösebb gond a játékunkkal, szünetben a több futásra és a valamivel agresszívabb játékra hívtam fel a játékosok figyelmét – mondta Ambrusz Árpád játékos-edző. – Nagyon fontos volt, hogy türelmesek legyünk, szünet után gyorsan jött az első gól, majd utána a második is, és a három találatunkon túl is szerezhettünk volna továbbiakat. A legutóbbi két meccsünkön nem kaptunk gólt, és végre legyőztük a Diósgyőr II-t, ami eddig egyszer sem sikerült.

A bátoriak a hatodik helyre léptek a tabellán, a tavasszal szerzett pontjaik száma pedig éppen annyi (20), mint az éllovas Kazincbarcikáé, a Keleti csoportban csak a második fél évre megtáltosodott Tállya (19) tudja őket megközelíteni a Keleti csoportban. És még egy sorozat: Hornyák Marcell a legutóbbi öt meccsen a kapuba talált, ezen fellépéseken szerezte bajnokságbeli 15 góljának csaknem a felét, hetet.


Nyírbátori FC – Félidei parádé

A második játékrészben kerekedett ellenfele fölé az NB III-as nyírbátori futballcsapat.
hirdetés