Nyírbátori FC – Kész szerencse, hogy már minden eldőlt

Müller Zsoltnak és a Bátornak meg kellett hajolnia a nagyobb tudás előtt
Müller Zsoltnak és a Bátornak meg kellett hajolnia a nagyobb tudás előtt - © Fotó: Racskó Tibor
Nyírbátor – Félidőnként két gólt kapott a Rákosmente KSK otthonában a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

A hosszú utazás és a nagy meleg megviselte a nyírbátori csapatot a vasárnapi NB III-as bajnokija előtt, ennek megfelelően az első félidőben vérszegény vendégcsapatot láthattak a pályán az érdeklődők. A Nyírbátornak így is volt két kapufája, valamint két olyan ordító heléyzete, amelyek kihasználatlanok maradtak, de közben a Rákosmete kétgólos vezetéshez jutott. A szünetben sem, sikerült rendezni a sorokat, tovább tartott a gyenge produkció, amit a hazaiak gyorsan ki is használtak. Nagy szerencse, hogy a kiesés már eldőlt, és a bátoriak már nem érintettek ebben a kérdésben.

NB III: Keleti csoport, 33. forduló

Rákosmente KSK–Nyírbátori FC 4–0 (2–0)

Rojik-pálya, 250 néző, v.: Jakab G.

RKSK: Markek – Simita, Szala, Balaskó Cs., Szabó R. (Mohácsik, 60.), Törőcsik B. (Nehéz M., 83.), Vattai, Farkas Z., Király B., Turcsik (Bujbáczi, 69.), Fitos. Edző: Tóth János.

Nyírbátor: Fülöp G. – Müller Zs., Lipcsei M., Boros D., Bagi Á. (Terdik, 56.), Ambrusz (Nagy D., a szünetben), Fabu M., Török I., Benkő B., Lakatos L., Vámos M. (Soós T., 65.). Edző: Márton István.

Gól: Szabó R. (18.), Király B. (35., 52. és 92.). Jó: Simita, Király B., Fitos, illetve Lakatos L. (Tudósító: Janovics János)

Tóth János: – Hullámzó ritmusban játszottunk, de így is minden tekintetben ellenfelünk fölé kerekedtünk. Győzelmünkhöz nem férhetett kétség.

Márton István: – Voltak helyzeteink, rúgtunk két kapufát, de ha reggelig játszunk, akkor se találtunk volna be az ellenfél kapujába. Úgy néz ki, hogy néhányan hamarabb vették ki a szabadságukat, ezért a héten a legfontosabb feladat lesz a fejekben egy kis rendteremtés.
hirdetés