Nyírbátori FC – Kétszeri vezetés után is bátori vereség

Nyírbátori FC – Kétszeri vezetés után is bátori vereség
© Illusztráció: KM-archív
Nyírbátor – Három gólt ajándékozott ellenfelének az egyetlen szabolcsi NB III-as futballcsapat.

Védelmi hibák következtében gyors gólváltással indult a nyírbátori NB III-as futballisták debreceni mérkőzése, majd egy szép támadást követően immár másodszor is megszerezte a vendégcsapat a vezetést, mígnem az első félidő végén Ibrahima Sidibe villant, és máris elúszott a győzelembe vetett hit.
A második játékrészben gyakorlatilag egyetlen támadásból érte el a harmadik gólját a DEAC, és ezzel kicsikarta a győzelmet a nagyon bizonytalanul védekező és meddő támadásokat vezető Nyírbátor ellen. A DEAC nagyon sokat erősödött a Luís Ramus, Sidibe párossal, de a látottak alapján könnyen szerezhetett volna győzelmet, azzal biztos bennmaradást érő három pontot a Bátor.

NB III: Keleti csoport, 26. forduló

Debreceni EAC–Nyírbátori FC 3–2 (2–2)

Debrecen, 300 néző, v.: Jakab Á.

DEAC: Csúri – Vékei (Kovács M., 79.), Ramos, Nagy Z., Karikás, Csörgő (Sós D, Kincses D., Katona T., Balogh K., Sidibe, Sütő B. (Nagy D., 93.). Edző: Sáfár László.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Benkő B., Fekete T., Tóth M., Bagi Á., Reznek, Müller Zs., Szabó R. (Kinczel, 61.), Csernák, Terdik (Pálinkás G., 73.), Roszel Bíró D., 79.). Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Csörgő (9.), Sidibe (27.), Sütő B. (69.), illetve Roszel (8.), Csernák (14.). Jó: Ramos, Kincses D., Karikás, Csörgő, Sidibe, illetve Szabó R., Roszel. (Tudósító: Balla István)

Sáfár László: – Mindenképpen három pontért szálltunk harcba, kétszer jöttünk vissza hátrányból, a harmadik gólunkkal pedig bebiztosítottuk azt a győzelmet, amely úgy kellett, mint egy falat kenyér.

Ambrusz Árpád: – Véleményem szerint a tavaszi szezon legjobb játékát nyújtottuk, de azzal sem tudunk nyerni akkor, amikor három gólt ajándékozunk ellenfelünknek. Ezt a mérkőzést már az első félidőben le kellett volna zárnunk.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés