Nyírbátori FC – Korai góllal jeleznék a szándékukat

A télen érkezett Sipos Tamás mostanra már a bátori védelem oszlopának tekinthető
A télen érkezett Sipos Tamás mostanra már a bátori védelem oszlopának tekinthető - © Fotó: Pusztai Sándor
Az utolsó előtti helyezett otthonában is nehéz mérkőzésre számítanak a labdarúgó NB III-ban szereplő nyírbátoriak.

Fura helyzet, de a negyedik helyen álló csapat öt fordulóval a vége előtt még nem harcolta ki a biztos bennmaradást. Az NB III Keleti csoportjában a közvetlenül a dobogósok mögött helyet foglaló Nyírbátori FC előnye tíz pont a 13. BKV Előrével szemben, és bár aligha érheti már baj az NYFC-t, azért nem lenne baj, ha végképp fellélegezhetne a csapat. Ezügyben szombaton megint sokat tehetnek a bátoriak, hiszen a kiesés gondolatával lassan megbarátkozó Hajdúböszörmény vendégei lesznek.

– A tavasz legnehezebb mérkőzésére számítok – jelentette ki Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak edzője. – Könnyen nagyot lehet esni abból a helyzetből, ahol most állunk, és nem tudni, az ellenfélre milyen hatással lesznek a hétközi, a keret létszámát csökkentő lépések. A tavaszi idegenbeli veretlenségi sorozatunkat szeretnénk folytatni, a remélt győzelemhez jó lenne mielőbb gólt szerezni, hogy tudatosítsuk ellenfelünkkel a szándékunkat. Komolyan készültünk, és ugyanabban a szellemben szeretnénk játszani, mint eddig.

A Kazincbarcika elleni meccsen a térdén megsérült Kinczel Ervin már a csapattal, szóba kerülhet, hogy bekerül a keretbe, és a többiek is egészségesen várják a szombati szomszédvári mérkőzést.
hirdetés