Nyírbátori FC – Logikus, de nem biztos, hogy 1–1 lesz

Akt.:
Kinczel Ervin (balra) szélsőként kamatoztathatja gyorsaságát
Kinczel Ervin (balra) szélsőként kamatoztathatja gyorsaságát - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Az eddigi eredményeknek akkor lesz igazán értéke, ha a Nyírbátori FC megszerzi első tavaszi hazai győzelmét.

Legutóbbi két idegenbeli meccsén 1–1-et játszott az NB III-ban a Nyírbátori FC, amelynek amúgy is ez a „kedvenc” eredménye, hiszen már ötször végzett így ebben a bajnokságban. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az elmúlt fordulóban a szombati hazai ellenfél Jászberény is 1–1-et játszott a Putnokkal, és a két csapat őszi, jászberényi mérkőzése is ilyen eredményt hozott, akkor könnyen kitalálható, mire lehet számítani a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzésen.

– Nyilván egy egyes döntetlenre – vette a lapot Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak edzője. – Ezzel most nem biztos, hogy elégedettek lennénk, mert bár a tavaszi szezon eddig lejátszott meccsein nagyjából annyi pontot szereztünk, amennyit reméltem, most jönnek azok a mérkőzések, amelyeket meg kell nyernünk ahhoz, hogy legyen értéke az eddigi szereplésünknek. Egyedül a Füzesgyarmat elleni mérkőzés lóg ki a sorból, de ott is csak két percen múlott, hogy ne nyerjünk, a listavezető Monortól ki lehet kapni, idegenben pedig még nem veszítettünk. Nehéz szakaszon vagyunk túl, nem gondoltam volna, hogy a tavalyitól lehet szorosabb, kiegyenlítettebb a mezőny, ám most ez a helyzet alakult ki. Úgyhogy szükségünk van minden pontra, különösen hazai pályán!További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés