Nyírbátori FC – Mielőbb feltörni a védelmi reteszt

Ahogy Nagy Bencének, úgy a teljes bátori csapatnak összeszorított fogakkal kell küzdenie
Ahogy Nagy Bencének, úgy a teljes bátori csapatnak összeszorított fogakkal kell küzdenie - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Az újonc DEAC ellen ott szeretné folytatni a nyírbátori NB III-as csapat, ahol a Tállya ellen abbahagyta.

Ez a DEAC nem az a DEAC, amely a DVSC második számú csapataként látogatott évekig Nyírbátorba, NB III-as mérkőzésre. A szombaton (kezdés 14.30-kor) érkező ellenfél valóban az egyetem csapata, amely külön életet él a Lokitól, a DVSC II pedig a megyei bajnokságban szerepel. Szóval, újonc érkezik Nyírbátorba, a soraiban olyan korábbi Loki-játékosokkal, mint Madar Csaba, Nagy Zoltán vagy a hét találatával a góllövőlistán előkelő helyen álló Nagy Dávid. (Utóbbi nem tévesztendő össze névrokonával, a korábbi nyírbátori csatárral, aki a Tiszaújváros játékosa.)

– A bennmaradásért küzdő, hajtós csapat lesz az ellenfelünk, amely várhatóan szombaton is a védekezésre helyezi a hangsúlyt – mondta a riválisról Ambrusz Árpád, az NYFC edzője. – Így aztán némileg más mérkőzésre számíthatunk, mint eddig, nem lesz annyi területünk, mint a korábbi mérkőzéseken. Éppen ezért lenne fontos, hogy mielőbb feltörjük a védelmi reteszt. A múlt héten hat gólt szereztünk, remélem, hasonló lesz most is a helyzetkihasználás, mint a Tállya ellen, s ha igen, akkor nem okozhat problémát a győzelem megszerzése.

Ami viszont problémát okoz Bátorban, az a több kisebb sérült és beteg futballista, akikről majd csak a meccs napján derül ki, hogy ki tudja majd vállalni a játékot.
hirdetés