Nyírbátori FC – Minden maradt a régiben

Terdik Zsolt (jobbra) gólját és teljesítményét elégedetten figyelhette Ambrusz Árpád edző
Terdik Zsolt (jobbra) gólját és teljesítményét elégedetten figyelhette Ambrusz Árpád edző - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Nyírbátor döntetlent ért el Tiszaújvárosban, így megőrizte riválisával szemben az egy pont előnyt a labdarúgó NB III-ban.

A kétszer már elhalasztott, szerdán viszont bepótolt Tiszaújváros–Nyírbátor NB III-as mérkőzés képére rányomta a bélyegét, hogy mindkét csapatnak fontos volt a pontszerzés, és emiatt alacsony színvonalú, de küzdelmes mérkőzés alakult ki. Az első negyedóra végén egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a Bátor, amit Nagy Dávid szép fejessel egalizált.

Szünet után folytatódott a nagy küzdelem, a csapatok nem kockáztattak, de némi hazai mezőnyfölény ellenére, a felváltva kimaradt helyzetek következtében igazságos döntetlen született.

NB III: Keleti csoport, 17. forduló

Tiszaújváros–Nyírbátori FC 1–1 (1–1)

Tiszaújváros, 220 néző, v.: Mencsik.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Nagy P., Turcsik (Lipusz, 74.), Bussy, Kovács P., Nagy D. (Bucz, 81.), Hussein, Orosz M., Illés G., Márton A., Molnár M. (Balogh G., 68.). Edző: Gerliczki Máté.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Fekete T., Tóth M., Bagi Á., Müller Zs., Fenyőfalvi, Csernák (Roszel, 90.), Mankó (Boros D., 92.), Terdik, Pálinkás (Kinczel, 68.). Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Nagy D. (34.), illetve Terdik (18.). Jó: Márton A., Orosz M., Bussy, Nagy D. illetve Vasas G., Fekete T., Csernák, Terdik. (Tudósító: Balla István)

Gerliczki Máté: – Nem vagyunk csalódottak az egy pont miatt, mert játékosaim mindent megtettek a győzelem érdekében. Két jó csapat találkozott, de azért azt tegyük hozzá, hogy a játékot végig mi irányítottuk, és nekünk több gólszerzési lehetőségünk volt.

Ambrusz Árpád: – Két ideges csapat zaklatott mérkőzésén igazságos döntetlen született.

További eredmények: ESMTK–Tállya 1–0, Tiszafüred–Jászberény 0–1, Cigánd–Putnok 0–3, Debreceni EAC–Füzesgyarmat 0–4. Korábban játszották: Balassagyarmat–Monor 0–2, Gyöngyösi AK–Diósgyőr II 2–2. Szabadnapos: MTK IISporthírek


hirdetés