Nyírbátori FC – Ne a keserű érzés domináljon

Reznek Donát: fel a fejjel!
Reznek Donát: fel a fejjel! - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Az évzáró hazai mérkőzésén feledtetné a múlt héten történteket a Nyírbátori FC NB III-as csapata.

Ez már a tavasz, hiszen a bajnokság második köréből hoztak át egy fordulót erre az évre az NB III-ban. A múlt héten a Salgótarján ellen 3–0-s félidei vezetésről megdöbbentő, 4–3-as vereséget szenvedő Nyírbátori FC hazai pályán tesz pontot az esztendő végére, ugyanis szombaton (kezdés 13 órakor) a másik nógrádi alakulat a Balassagyarmat lesz a vendége. Amelytől az első fordulóban éppenséggel 4–2-es vereséget szenvedett, így ebben a meccsben is benne van a gólparádé lehetősége.

– Természetesen benne maradt a játékosokban mindaz, ami a múlt héten történt, de annyira kevés az idő, hogy csak a pozitívumokat, tehát az első félidőben tapasztaltakat emeltük ki – mondta Ambrusz Árpád, az NYFC edzője. – A hibákat elsősorban mentális kérdések okozták, ezek kijavítása hosszabb folyamat, főleg mert játékosaim többsége tapasztalatlan, és még rutint kell szerezniük. Szombaton olyan játékot szeretnénk nyújtani és olyan eredményt elérni, hogy ne a keserű érzések domináljanak, amikor elmegyünk a téli pihenőre. Nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy az ellenfélnél a közelmúltban edzőváltás történt, Kis Károlyt Szanyó Károly váltotta, így nem igazán tudni, mire számíthatunk a gyarmatiaktól, de amúgy is igyekszünk a saját dolgainkra koncentrálni.

Nehezíti a bátoriak helyzetét, hogy Benkő Balázs öt sárga kap, Bagi Ákos pedig sérülés miatt nem léphet pályára, így meglehetősen szűkös a keret, hiszen korábban is többen kidőltek a sorból.
hirdetés