Nyírbátori FC – Nekik már cseppet sem nyolc

Nagy Dávid (balra) és a nyírbátori csapat nem fordított hátat a tiszaújvárosi nagy lehetőségtől
Nagy Dávid (balra) és a nyírbátori csapat nem fordított hátat a tiszaújvárosi nagy lehetőségtől - © Fotó: Sipeki Péter
Nyírbátor – A tiszaújvárosi győzelem azt is jelenti, hogy tavasszal már annyi pontot szerzett a csapat,mint egész ősszel.

Hat pontot szerzett szombaton a Nyírbátori FC. Nem őrültünk meg, egyszerűen csak arról van szó, hogy az NB III-as futballcsapat a kiesés ellen vívott harcban közvetlen riválisa, a Tiszaújváros otthonában nyert 1–0-ra. Ezzel a sereghajtót (de jó, hogy nem a bátoriakra kell használni ezt a jelzőt…) négy ponttal lerázta magáról az NYFC és már a Tállyát is megelőzi.
– Előtte is azt mondtam, hogy ez is ugyanolyan meccs lesz ez is, mint a többi, a győzelmet sem lihegjük túl – mondta Ambrusz Árpád, a bátoriak játékos-edzője. – Sikerült levenni a terhet a játékosokról, a tét ellenére egészen jól futballoztunk. Döntő jelentősége volt, hogy gólnélküli állásnál Fülöp Gergő tizenegyest védett, de nehogy elbízza magát, ezért gyorsan hozzáteszem, akkor is nyertünk volna, ha ez nem így történik… Komolyra fordítva, az utóbbi három meccsen nem kaptunk gólt, az eddigi tavaszi meccseken már annyi pontot szereztünk, mint egész ősszel. Ezzel együtt tudjuk, nem vagyunk világverőek, még csak nem is a miénk az NB III legjobb csapata, de dolgozunk tovább, hogy mielőbb tervezhessük a jövőnket. Ugyanebben az osztályban persze…
hirdetés