Nyírbátori FC – Nem megbízott, véglegesített a játékos-edző

Ha nem is a kispadról, de továbbra is Ambrusz Árpád (jobbról a második) irányít Nyírbátorban
Ha nem is a kispadról, de továbbra is Ambrusz Árpád (jobbról a második) irányít Nyírbátorban - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Megkezdődik a munka az NB III Keleti csoport sereghajtójánál, a Nyírbátori FC futballcsapatánál is.

Kerestek edzőt a nyírbátoriak, és rátaláltak az eddigire. Így aztán a felkészülés hétfői rajtján a már nem megbízott, hanem véglegesített játékos-edző, Ambrusz Árpád szavait isszák majd a futballisták.
– Ambrusz Árpád munkájával elégedettek voltunk, túlságosan messziről pedig nem akartunk edzőt hozni, a közeli jelöltjeinkkel pedig nem tudtunk megegyezni – vázolta a helyzetet Baracsi Balázs, az NB III-as Nyírbátori FC elnöke. – A célunk továbbra is az, hogy mindenáron és mindenképpen bent maradjunk.

Ezt segítheti elő a keret megerősítése. Egyelőre annyi biztos, hogy visszatér Bátorba a legutóbb Sényőn szereplő Lakatos László, a Nyíregyháza Spartacus színeiben két NB I-es meccsen is szóhoz jutott Vámos Márk pedig fél évre, kölcsönbe érkezik. Mások is érkezhetnek, mint ahogy távozója is lehet a csapatnak.

Az első felkészülési meccsre sem kell sokat várni, ahogy tavaly ilyenkor és a nyáron, újra a Nyíregyháza Spartacusszal találkoznak először a bátoriak – szombaton délelőtt, az örökösföldi sportcentrumban.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés