Nyírbátori FC: Nem ott lenne a helyük, ahol állnak

Lakatos László beívelései folyamatos veszélyt jelentettek a Böszörmény ellen is
Lakatos László beívelései folyamatos veszélyt jelentettek a Böszörmény ellen is - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Az újabb magabiztos győzelem a bizonyíték arra, hogy a nyírbátori NB III-as labdarúgók bátran tervezhetnek.

A Tállya elleni 4–1 után másik közvetlen riválisát, a Hajdúböszörményt is háromgólos különbséggel (3–0) győzte le a Nyírbátori FC NB III-as csapata, amely így már mindkét riválisát megelőzi a Keleti csoport tabelláján. A bátoriak a szombati bajnokin az első félidőben játszottak jobban, de a gólokat a meccs utolsó negyedórájára hagyták.

– A csapat erejét mutatja, hogy újabb alsóházi csapat ellen arattunk magabiztos győzelmet, ez arra is bizonyíték, hogy nem ott lenne a helyünk, ahol jelenleg is állunk – mondta a 13. pozícióban székelő NYFC megbízott játékos-edzője, Ambrusz Árpád. – Őszintén mondom, hogy engem nem lepett meg a mostani teljesítményünk, és az elmúlt két hazai meccs magabiztos sikere, mert az edzéseken tényleg jól dolgoznak a srácok, és az utóbbi meccseken mutatott játékkal az MTK II elleni második félidőt leszámítva nem volt különösebb baj.

Senki nem veszítette el a türelmét, hogy nem szereztünk gólt az első félidőben, aztán a pontrúgások meghozták a találatokat. Nem is tudom, hogy mikor találtunk be legutóbb hasonló szituációkból, amelyekből most háromszor is eredményesnek bizonyultunk. Itt az ideje, hogy most már idegenből sem szimpatikus vesztesként térjünk haza, hiszen a pozíciónkat csak akkor tudjuk javítani, ha nemcsak idegenben gyűjtögetjük a pontokat.

A nyírbátoriaknak erre vasárnap Debrecenben, a DVSC-DEAC otthonában lesz lehetőségük.
hirdetés