Nyírbátori FC – Nem rombolnák le azt, amit felépítettek

Akt.:
Illés Gyula (jobbra) újra bevethető
Illés Gyula (jobbra) újra bevethető - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Diósgyőr második csapata ellen sem vár könnyű mérkőzés a Nyírbátori FC-re a labdarúgó NB III-ban.

Az őszi szezonban ilyenkor, vagyis a Diósgyőr II elleni mérkőzés előtt vette át a csapatot Ambrusz Árpád játékos-edző. Akkor – és még a következő két játéknapot követően – nyolc ponttal a 16., vagyis hátulról a harmadik helyen állt az NB III-as Nyírbátori FC, míg most 17 forduló múltán 37 egységgel a hatodik.

– Rengeteg munkánk van ebben az előrelépésben – vont egy nagyon rövid gyorsmérleget Ambrusz Árpád, akinek csapata nemcsak most vasárnap (kezdés 16.30-kor), hanem nagyszombaton is hazai pályán játszik majd, akkor a REAC-cal. – Óva intenék bárkit, hogy azt higgye, könnyű mérkőzések várnak ránk, mert ha így állnánk hozzájuk, akkor biztosan elveszítenénk. Márpedig nem szeretnénk lerombolni mindazt, amit felépítettünk. Könnyű mérkőzés nincs, nem volt az a múlt heti sem, amit összességében azért magabiztosan nyertünk meg a Hatvanban. A „kis” Diósgyőr eredménykényszer nélkül játszó csapat, amelynek futballistái fel akarják hívni magukra a figyelmet, olyan stílusban futballoznak, mint az MTK második együttese. Nehéz kiszámítani, hogy mi vár ránk, de mindenképpen győzni szeretnénk.

A bátoriak közül Sipos Tamás öt sárga lap, Kinczel Ervin sérülés miatt nem játszhat, a legutóbbi meccset kihagyó Illés Gyula és Kornutjak Volodimir már edzésbe állt.
hirdetés