Nyírbátori FC – Ugyanott tartanak, mint legutóbb

A legutóbbi hazai meccsen Török István (jobbra) szerezte meg a vezetést a nyírbátoriak számára
A legutóbbi hazai meccsen Török István (jobbra) szerezte meg a vezetést a nyírbátoriak számára - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Tállya ellen sikerült, most a Hajdúböszörményt kell legyőznie a Nyírbátori FC-nek a ​labdarúgó NB III-ban.

Nagyjából ugyanolyan jelentőségű mérkőzés elé néz a Nyírbátori FC NB III-as csapata hazai pályán, mint legutóbb a Tállya ellen. A szombati (kezdés 14.30-kor) ellenfél a Hajdúböszörmény lesz, amely éppúgy a kiesőhelyek elöl menekülne, mint a bátoriak.

– Tisztában vagyunk a mérkőzés jelentőségével, és azzal is, hogy mi a tétje a szezonból hátralévő hat fordulónak, és ezt az elnökség tagjai is tudatosították bennünk – mondta a megbízott játékos-edzőként a bátori csapatot immár ötödik hete irányító Ambrusz Árpád. – Az ősszel még négyszer játszunk hazai pályán, így adott az esély arra, hogy annyi pontot szerezzünk, amellyel nyugodtabb téli felkészülés elé nézhetünk majd. A Tállyához hasonlóan megint rivális csapat látogat hozzánk, nyernünk kell most is, nincs mese. Ha a múlt heti eléső félidőben nyújtott játék hatvan-hetven százalékát az egész meccsre ki tudnánk tolni, akkor nem is lehet baj. A kezdőcsapat kijelölésekor meg kell várnom a szombatot, mert több apró sérülés és kisebb betegségek nehezítik a helyzetünket.
hirdetés