Nyírbátori FC – Újra egy bajnokesélyes ellen

Sárosi Mátéék (4) játéka kérdéses vasárnap
Sárosi Mátéék (4) játéka kérdéses vasárnap - © Fotó: Sipeki Péter
Nyírbátor – Éllovas elleni, idegenbeli bajnoki előtt a nyírbátori focisták.


Jól sikerült az előző hét a Nyírbátori FC-nek az NB III.-ban, hiszen bár nagyon tartalékosan állt fel, így is nyerni tudott a DVTK II. ellen. Szilágyi Krisztián vezetőedzőnek ezúttal is kell hiányzókkal számolnia, Katona György, Molnár László és Sárosi Máté játéka is kérdéses, ráadásul az ellenfél sokkal erősebb, mint a múlt heti – a bátoriak a listavezető ESMTK-hoz látogatnak.

Kilenc meccse veretlenek

– Ismét nehéz mérkőzés vár ránk, újból egy bajnokesélyes otthonába utazunk – vezette fel a találkozót Szilágyi Krisztián vezetőedző. – Fizikailag nagyon erős, szervezett csapat, nem lesz könnyű dolgunk, de ha ugyanazzal a mentalitással lépünk pályára, mint az elmúlt héten, és az első perctől az utolsóig koncentráltak leszünk, akkor biztos vagyok benne, hogy jó eredményt érünk el. A győzelmünk után jó volt a hangulat a héten, vannak még sérültjeink, de az eltiltottak visszatérhetnek. Csináljuk a dolgunkat.

Az ESMTK kilenc meccse veretlen, tavasszal három győzelem mellett az ugyancsak élmezőnyben menetelő Putnokkal ikszelt. A Nyírbátor és a fővárosiak első meccsét az ESMTK nyerte meg 1–0-ra.

MK
hirdetés