Nyírbátori FC – Vereség a végére is

Nyírbátori FC – Vereség a végére is
© Illusztráció: KM-arhcív
Nyírbátor – A labdarúgó NB III zárómérkőzését hazai pályán játszotta vasárnap este a Nyírbátori FC.

Igazi labdarúgóidőben jó iramban kezdték a csapatok a nyírbátori bajnokit a tétnélkilüség ellenére is. Az első félidőben csak a gól hiányzott, de lényegesen több helyzete volt a házigazdának. A második játékrész látványos tűzijátékkal kezdődött – a lelátón, hiszen a kazincbarcikai színeket jelképező kék és sárga színekbe borult a vendégszektor. A meccs képe nem sokat változott, a Nyírbátor támadott, de a Barcika veszélyesen kontrázott. Egy ilyen szituáció végén, lesgyanús helyzetből szerezték meg a vendégek a győztes gólt. A végén felkorbácsolódtak az indulatok, és a jó erőkből álló Barcika szerencsés körülmények között vitte el a három pontot.

Nyírbátori FC–Kazincbarcikai SC 0–1 (0–0)

Nyírbátor, 170 néző, v.: Csonka B.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Müller Zs., Lipcsei M., Boros D., Bagi Á. (Soós T., 70.), Terdik, Fabu M., Nagy D., Szilágyi K., Lakatos L., Vámos M. Edző: Márton István.

Kazincbarcika: Varga B. – Szemere, Czető, Privigyei, Hutter, Irhás (Barzsó, a szünetben), Dobos A., Illés R., Lipusz (Csattos, 76.), Farkas J., Faggyas (Lukács R., 86.). Edző: Vincze Richárd.

Gól: Farkas J. (58.). Kiállítva: Dobos A. (leköpte Vámos Márkot, 87.). Jó: Tóth Sz., Lipcsei M., Müller Zs., Fabu B., illetve Varga B., Czető, Faggyas, Farkas J. (Tudósító: Balla István)

Márton István: – Mindent megtettünk a győzelemért, de akadozott a támadójátékunk, így sajnálom, hogy győzelem nélkül búcsúztunk közönségünktől.

Vincze Richárd: – Az első félidőben jobban játszott a Bátor, míg mi öregurasan, komótosan futballoztunk. Szünet után húsz perc futballal tudtuk elvinni a három pontot.
hirdetés