Nyíregyháza lett az év városa

Akt.:
Nyíregyháza lett az év városa
© Fotó: H. Szabó Sándor
Nyíregyháza – Az Utazó magazin 2002 óta az olvasói szavazatok és a szakmai vélemények alapján hirdeti ki közvélemény-kutatásának végeredményét.

Ezúttal a Moments Hotel Budapest konferenciatermében hullt le a lepel a győztesekről. A Turizmus és Profit 2017 konferencián kiderült: az év üzleti szállodája 2016-ban a The Ritz-Carlton Budapest lett, wellness szállodája a miskolctapolcai Avalon Resort & Spa, konferencia szállodája a Continental Hotel Budapest, városi szállodája a Hotel Moments Budapest, új családbarát szállodája a noszvaji Tündérkert Hotel és Rendezvényközpont, családbarát szállodája a Kolping Hotel, szállodaüzemeltetője a Service4You Hotel Management, légitársasága a Turkish Airlines, utazási irodája az OTP Travel, wellnessfürdője a Hungarospa, gyógyfürdője a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, az év fővárosi étterme a Costes, vidéki étterme az Anyukám Mondta, all inclusive étterme a Trófea Grill Király utca, autókölcsönzője az AVIS, városa pedig Nyíregyháza lett.

A díjazottak a Moments Hotel Budapest konferenciatermében Fotó: Fényes Gábor ©

– Az utóbbi korántsem szűk hét esztendőben ez már a harmadik olyan díj, amit a különböző szakmai, turisztikai, idegenforgalmi fórumokon nyert el a város. Az elismerés tökéletes visszaigazolása annak a komoly munkának, ami folyamatosan jellemzi Nyíregyházát. Lám, ez újabb bizonyítéka annak, hogy érdemes belefektetni az energiát ebbe a szegmensbe is – jegyezte meg dr. Kovács Ferenc polgármester, akinek dr. Érsek M. Zoltán, az Utazó magazin főszerkesztője és Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott is gratulált.

Jelentős húzóágazat

A Turizmus és Profit 2017 konferencián Nyitrai Zsolt, stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott kijelentette:

Az elmúlt évek teljesítménye alapján a turizmus és a vendéglátás a magyar gazdaság húzóágazatává vált, ami az ott dolgozók munkáját dicséri. Az ágazatban ma már mintegy 45 ezer kis- és középvállalkozás működik, amely több mint 350 ezer embernek ad munkát, és miközben jelentős mértékben hozzájárul a gazdasági növekedéshez, a munkahelyteremtésben is jelentős szerepet tölt be.

KM-LTL


Az év városa lett Nyíregyháza

Magyarország vezető utazási és életmód magazinja, az Utazó magazin hűen a hagyományaihoz az idén is meghirdette közvélemény-kutatását, melyben az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit vették górcső alá az olvasói szavazatok és a szakmai vélemények alapján.
hirdetés